Manifest van een gelukkige

Job de Grefte

Ik ben gelukkig. Echt, honderd procent gelukkig. Niet dat ik nooit verdrietig ben, of soms ontevreden, of bang. Maar ik tel mijn zegeningen, en ben me bewust van het feit dat een beetje ongeluk soms het geluk des te duidelijker naar voren kan brengen. 

One thought on “Manifest van een gelukkige

En wat denk jij?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: